joi, 26 iulie 2012

Surse: Severinul a pierdut echipa de handbal

Echipa de handabal Z Terom Iaşi a fost pierdută de către municipalitatea severineană. Informaţia a ajuns pe surse la Radioteleviziunea Severin. După ce oficialii echipei au semnat un protocol cu Primăria Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Local, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Toate promisiunile au fost încălcate. Reprezentanţii primăriei severinene nu şi-au respectat obligaţiile şi nu au plătit jucătoarele. Astăzi, la federaţia Română de handball s-a ajuns la un accord. Echipa de handbal părărseşte Severinul şi se întoarce la Iaşi.

Severinul s-a făcut de râs la federaţia Română de Handbal. Echipa adoptată de municipalitatea severineană nu mai era plătită de mult de primărie. Problemele au apărut din cauza nerespectării obligaţiilor financiare către jucătoare. Acest fapt a fost confirmat pentru RTS, la începutul acestei luni, când am tras un semnal de alarmă cu privire la această situaţie.
Cu ne-a obişnuit în ultima perioadă, primarul Constatin Gherghe nu a comentat subiectul. De altfel, potrivit informaţiilor aflate pe surse, viceprimarul marius Screciu a încercat să salveze situaţia. El ar fi fost prezent la federaţia Română de Handbal pentru a ajunge la un acord. Totuşi, deocamdată nimeni nu vrea să comenteze nimic.

Conform informaţiei primită pe surse de radioteleviziunea Severin, echipa de handbal adoptată de primăria Dr Tr Severin, se întoarce la Iaşi. La federaţia română de handbal ar fi avut loc o negociere, în urma căreia, s-ar fi ajuns la un acord. Astfel, echipa de handbal pierde toţi banii care urmau să fie investiţi în club, iar conducerea acestuia urmează să restituie primăriei Dr Tr Severin, toţi banii investiţi în jucători, până în prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu