vineri, 27 iulie 2012

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru zodia ta, în luna august. Află cum stai cu dragostea, cum va fi relaţia ta de cuplu şi dacă vei avea şansa de a întâlni marea iubire, dacă eşti singur(ă).

Leu (22 iulie - 22 august)
Cu Venus în zodia Rac, în luna august nu se anunţă mari schimbări pentru tine. Totul stagnează în relaţia de cuplu, iar dacă eşti în căutarea iubirii, nu ai prea multe şanse să o găseşti acum. Nu vei sta prea bine nici la capitolul comunicare în cuplu, ceea ce ar putea provoca dispute.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Luna august îţi aduce satisfacţie în viaţa sentimentală. Grupul de prieteni este cel care îţi oferă oportunitatea de a cunoaşte pe cineva interesant. De asemenea, o prietenie mai veche se poate transforma într-o relaţie amoroasă. Şi în plan sexual lucrurile merg bine. Simţi o adevărată înviorare şi ai chef să încerci experienţe noi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Luna august îţi aduce satisfacţie în viaţa sentimentală. Grupul de prieteni este cel care îţi oferă oportunitatea de a cunoaşte pe cineva interesant. De asemenea, o prietenie mai veche se poate transforma într-o relaţie amoroasă. Şi în plan sexual lucrurile merg bine. Simţi o adevărată înviorare şi ai chef să încerci experienţe noi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Venus în rac în luna august îţi aduce tot felul de gânduri romantice, trăiri profunde şi o nevoie acută de sentimentalism. Vei simţi nevoia să trăieşti exeperienţe emoţionale profunde alături de persoana iubită, iar călătoriile şi excursiile le pot avantaja.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Luna august se anunţă una extrem de importantă pentru viaţa ta amoroasă. Ar putea să apară o idilă care să te pună pe jar, dar este posibil, dacă eşti într-o relaţie, să îţi redescoperi partenerul, să va recuceriţi reciproc.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Luna august se anunţă a fi una bună pentru tine indiferent în ce situaţie te-ai afla: dacă eşti deja într-o relaţie, dacă îţi cauţi jumătatea sau dacă vrei numai idile scurte şi aventuri amoroase. Ai toate şansele să obţii ceea ce îţi doreşti.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Comunicarea în cuplu este foarte bine aspectată pentru tine în luna august. Ai şansa de a discuta cu succes orice problemă cu partenerul tău de viaţă. De asemenea, dacă eşti în căutarea iubirii, ai putea să o găseşti la locul de muncă sau în mediul profesional.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Îmbini perfect responsabilităţile cu plăcerea în luna august, iar lucrurile pare să se îmbunătăţească semnificativ, în special după 8 august, când Mercur îşi finalizează mişcarea retrogradă. O idilă în mediul profesional este foarte posibilă, dar şi în concediu sau când are legătură cu un hobby.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
August va fi o lună dificilă pentru tine din punct de vedere sentimental. Marte şi Saturn sunt în aspecte care nu îţi aduc nimic bun, din contră, tensiunuile, răceala în cuplu şi incapacitatea de a exprima sentimentele sunt la ordinea zilei. Ca să treci cu bine peste aceste aspecte negative, stabileşte-ţi un ţel bine conturat şi urmează-l cu tenacitate.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu te preocupă prea mult viaţa sentimentală în luna august. Eşti mai degrabă stresată de alte probleme, dar pe care trebuie să le rezolvi cumva tot în cuplu. Unele probleme de sănătate ar putea să te ameninţe, dar cu calm şi răbdare vei trece peste ele.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Luna august este foarte importantă pentru tine din punct de vedere emoţional. Se anunţă decizii importante, iar în prima săptămână ai mari şanse să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus la acest capitol. După 8 august, va trebui să faci bilanţul, care adesea va fi pe placul tău.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Venus va intra în semnul tău în luna august. După o lungă perioadă de frustrări emoţionale, în sfârşit ai parte de dragostea şi împlinirea la care visai. Şi Marte va fi alături de tine, oferindu-ţi energie şi îndrăzneală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu