joi, 2 august 2012

PREGATESTE-TE!Body & Soul filmeaza clipul Fata cu tatuaj pe gamba

Baietii de la Body & Soul revin cu o noua piesa care ne va da pe spate si un videoclip pe masura. Fata cu tatuaj pe gamba e un track in colaborare cu Al Mike, nimeni altul decat Mihai Alexandru, responsabil si pentru productia piesei.
Dupa cum au spus chiar ei, Fata cu tatuaj pe gamba este "Superfemei2" si Body & Soul abia asteapta sa lanseze noul videoclip de la ale carui filmari avem cateva poze, suficient cat sa ne puna pe ganduri. Si pentru ca vor sa fie siguri ca le iese asa cum vor baietii au trecut in spatele camerelor de filmat si tot ei s-au ocupat si de scenariul clipului.

Puteti asculta Fly with You,pe blogul muzical BIS LIKE MUSIC, track pe care ei Body & Soul l-a lansat in premiera la noi si care va beneficia la randul sau de un clip, al carui scenariu a fost scris tot de ei.
Fly With You va fi lansata si in Portugalia, Korea, Rusia, tarile Baltice si Polonia, deci se pare ca baietii se pregatesc sa ia cu asalt nu doar Europa. Noi am mai putut asculta de la Body & Soul piesa Vreau sa cumpar timp, un track la care au colaborat cu 1Q Sapro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu