sâmbătă, 30 iunie 2012

Sucuri bune pentru sănătatea ta

Sucurile preparate doar din ingrediente naturale oferă organismului numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, care previn o serie de afecțiuni grave.
În funcție de ingredientele folosite, sucurile au o serie de beneficii asupra organismului, de la reducerea colesterolului rău până la protejarea organelor vitale.

Suc de țelină
Datorită abundenței de vitamine și minerale, sucul de țelină neutralizează aciditatea, previne formarea radicalilor liberi, elimină toxinele din organism, reduce inflamațiile și scade tensiunea arterială.

Suc de fructe
Fructele sunt bogate în antioxidanți care feresc organismul de afecțiuni grave, precum diabet, obezitate, cancer și boli de inimă. Așadar, prepară-ți un suc din mai multe fructe și bea-l în loc de gustare sau la masa de dimineață.

Suc de morcovi cu portocale
Morcovii sunt bogați în betacaroten, iar portocalele în vitamina C, doi nutrienți care îți întăresc sistemul imunitar, te apară de afecțiunile oculare și îți mențin pielea sănătoasă. Nu ezista să consumi un astfel de suc ori de câte ori ai poftă de ceva dulce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu